Ponovno odprtje vrtca

Spoštovani starši!

Od zaprtja vrtca je minilo osem tednov in situacija nas je prisilila, da smo se prilagodili razmeram in spremenili določene navade. Verjamem, da ste v tem času v krogu svoje družine našli prijetno zatočišče ter uživali v skupnih trenutkih.

Prihaja obdobje postopnega vračanja v ustaljene tire. Tako se s ponedeljkom, 18. 05. 2020, ponovno odpirajo tudi vrata našega vrtca.

O natančnih protokolih in ravnanjih ob ponovnem prihodu v vrtec Vas bomo še seznanili preko navodil, ki jih še pripravljamo, na podlagi prejetih okrožnic s strani MIZŠ-ja ter navodil NIJZ-ja.

V prvi vrsti sedaj potrebujemo Vaši izjavi, ki jih boste prejeli na Vaš e-naslov. Prosimo, da nam ju vrnete skladno z navodili sporočila, torej najkasneje do torka, 12. 05. 2020, saj moramo seznam otrok, ki bi se želeli vrniti v vrtec, posredovati na MIZŠ najkasneje do srede, 13. 05. 2020.

V kolikor kdo izmed Vas ne bo prejel tega e-sporočila, nam to prosim sporočite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali kTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prosimo, da sporočilo z vsemi prilogami natančno preberete in da se skrbno in odgovorno določite glede vračila otroka v vrtec. Še vedno namreč obstaja možnost in nevarnost okužbe.

V pričakovanju Vaših odgovorov Vas lepo pozdravljamo,

EKIPA KOBACAJ